Mariska - NL
MariskaCreativiteit, dat is wat Mariska drijft.


Het is de olie die haar motor op alle vlakken laat draaien: presentaties, acteren & communicatie.


Gevraagd naar haar carrière in de media neemt ze jou een kleine 10 jaar mee terug in de tijd.

Kort na haar studies Communicatie – Radio & Televisie ging ze aan de slag als researcher bij de Televisiefabriek van Paul Jambers.


Met producties zoals Beautiful en Boer zoekt vrouw leerde ze de klappen van de media al snel kennen. Na een tijdje achter de schermen te werken, werd ze gevraagd als presentatrice voor VT4 en Vijftv.


Na 2 jaar trouwe dienst, stapte ze over naar het digitale Telenet-kanaal S televisie waar ze drie jaar lang als eindverantwoordelijke het dagelijkse reilen & zeilen alsook de presentaties voor haar rekening nam.Naast het televisiewerk was ze ook al stevig actief in de evenementensector als presentatrice van modeshows en verkiezingen en actrice (improvisatietheater). 


Ondertussen is ze werkzaam bij RTVM, de nationale reclameregie voor alle Vlaamse regionale zenders als senior account manager. Een job die ze nog steeds vlekkeloos combineert met de freelance taak van host, spreker en presentatrice van tal van bedrijfsevents.


Mariska is duidelijk een doener. Een energieke spreker die interactief en dynamisch een zaal meeneemt in een authentiek verhaal.

Mariska is een persoon die anders durfde denken, die de stap maakte van dromen naar doen.

Ze is een presentatrice met een natuurlijke flair die iedereen met respect en de juiste toon weet te benaderen.


In een notendop: energiek, vlot en charmant.

Dat is waar Mariska voor staat!


www.mariskablommaert.be


© Copyright 2012. All Rights Reserved. - www.bonanza-agency.be